NAVE vjen me një ekperiencë disa vjecare në fushën e mobilerisë, duke menduar ti ofrojmë tregut të marangozeve, pikave të shumicës dhe të tretëve, prodhim, tregëtim, shitje dhe përpunim.

NAVE është pike kyce në industrinë e përpunimit të drurit karakterizuar nga dashuria për drurin, duke respektuar mjedisin. NAVE ka në fokus prodhimin, përpunimin dhe shitjen e produktit gjysëm të gatshëm, Shitje produktesh për mobilje të pergatitura, Prerje, Bordim, Frezim dhe Transport.

Strategjia jonë është ruajtja e marrëdhënieve me tregun, duke i qëndruar besnikë parimeve tona: Cilësi, Origjinalitet dhe Respekt për konsumatorin. Kompania ka fuqi punëtore të zgjedhur, produkte dhe shërbime të nje cilësise të lartë. Teknologjitë e reja, ambiciet dhe mendimit strategjik na ka shoqeruar gjithmonë.

 • Prodhim,përpunim dhe shitje produkti gjysëm të gatshëm për mobileri:

  -Dyer të brendshme, Kuzhina gatimi, Dhoma gjumi, Panele gjysëm të gatshme të shpuara për kuzhine dhe dhoma gjumi. Arredime totale te ambienteve si: apartamente, vila, lokale, restorante, hotele, zyra.

 • Shitje produktesh për mobilje të pergatitura:

  -Strukturë për dollapë, strukturë për krevat
  -Kapake për rafte,kapakë të gatshëm
  -MDF me lyerje process bazë uji
  -Parket laminat Swiss Kronos

 • Shërbime,Prerje,Bordim,Frezim,Transport

  -Prerje paneli me pllakë zdrukthi e melaminuar.
  -Prerje multistrat me të njëjtin panel dhe shumë shtresa druri.
  -Bordim të paneleve.
  -Gdhëndje paneli,frezim paneli me dizejnim dhe jo, ekzekutim materiali.

 • Transport Materiali

  -Transport të materialeve në adresën e dëshiruar brenda për brenda Shqipërisë.

Cilësia superiore, teknologjia e përparuar, profesionalizmi dhe serioziteti, respekti për konsumatorin dhe mjedisin, frymëzojnë vizionin tonë për të qënë udhërrëfyes dhe pikë referimi sot dhe në të ardhmen.