Sistemet e sirtarëve

Ata mund të organizojnë me lehtësi hapësirën e magazinimit dhe ta bëjnë më të lehtë arritjen: sistemet e sirtarëve. Ju i hasni ato absolutisht kudo: në kuzhinë në shtëpi, p.sh. si sirtarë takëmësh ose si sirtarë tenxhere dhe tigan për tigan të rëndë, provizione etj. Në zyra dhe autoritete publike në formën e kabineteve për regjistrim dhe tërheqje për kornizën e varur të skedarëve. Si njësi tradicionale e lagjeve. Si ndarje e përshtatshme në dollapë. Dhe, natyrisht, në modelimin e brendshëm të dhomës së ndenjes moderne si sirtarë të gjerë, të zgjuar. Në të gjitha këto aplikacione, sistemet tona sirtare vendosin standarde në cilësi dhe dizajn. Sigurimi i një stabiliteti të pakrahasueshëm dhe performancës së funksionimit, përbërësit Hettich janë opsioni i preferuar për shumë prodhues. Sepse sistemet e sirtarëve Hettich janë më shumë sesa thjesht “hapje” dhe “mbyllje”. Ata janë gjithashtu sisteme “aah” dhe “wow”! R:

Mekanizma per hapjen dhe mbylljen e sirtarëve

Kjo është ajo që dikur ishte: të hapësh një sirtar, duhej të tërhiqesh fort … dhe, mbi të gjitha, ta nxirrje drejt, në mënyrë që të mos mbërthehej. Mbyllja e një sirtari kërkonte gjithashtu forcë dhe aftësi … para se sirtari të zhdukej brenda kabinetit me një zhurmë të fortë. Për fat të mirë, ato ditë kanë kaluar (gati). Vrapuesit e sirtarëve Hettich – kjo është ajo që ne e quajmë teleskop si të drejtosh profile nën sirtar – kanë krijuar një botë të re mobiljesh të shënuar nga komoditeti dhe ndjenja e luksit për dekada: ata lëvizin sirtarë dhe sirtarë tenxhere dhe tenxhere në heshtje dhe pa mundim. Me hapjen e shtypur, tërheqjet hapen si përgjigje ndaj një shtypje të lehtë në panelin e përparmë – duke lejuar dizajnin e mobiljeve purist krejtësisht pa doreza. Dhe me sistemin e heshtur, sirtarët mbyllen butësisht dhe në heshtje. Herën tjetër që të shijoni komoditetin tërheqës të mobiljeve, mund të na mendoni. Dhe për cilësitë tona të drejtimit.

Mentesha – Sisteme te avancuara

Shtëpia është e pakonceptueshme pa to: varet për dyert e kabinetit. Parimi i punës që qëndron pas tyre nuk ka ndryshuar që kur janë shpikur. Por pothuajse gjithçka tjetër ka. Varet e Hettich nga shekulli 21 janë rezultat i teknologjisë së përsosur. Ata me siguri punojnë me precizion milimetër për dekada në fund. Me aftësi të zgjuar rregullimi, ato garantojnë dyert e mobiljeve me përshtatje precize dhe cikël lëvizjeje. Dhe: Hettich varet se korr një çmim të projektimit pas tjetrit. Specialistët e mobiljeve në të gjithë globin entuziazmojnë për sinergjinë e jashtëzakonshme të funksionit inteligjent dhe dizajnit elegant. Për shembull, Sensys ishte varen e parë me sistemin e heshtur të integruar të padukshëm për mbylljen e dyerve me varen butësisht dhe të qetë. Mbi të gjitha, në Hettich ka të bëjë me bërjen sot më të mirë se dje.

Sisteme per kanata me rreshqitje dhe palosje

Të gjithë e duan atë. Në PC-të e tyre të tabletave, në smartphone të tyre, në pothuajse çdo ekran me prekje moderne: tërheqja estetike e rrëshqitjes virtuale magjeps njerëzit. Kjo i dha Hettich idenë për të hyrë përsëri në fokusin e botës reale. Disa vite më parë, duke nxitur një rilindje të dyerve rrëshqitëse në mobilje dhe dizajn të brendshëm. Parimi i lëvizjes vjen me shumë përfitime praktike: ndryshe nga dyert e varur, dyert e palosshme ose rrëshqitëse nuk futen kurrë në rrugën e njerëzve që ecin pranë tyre. Dhe askush nuk e godet kokën në njësitë e murit. Sistemet e dyerve me rrëshqitje Hettich sigurojnë çelësin për krijimin e sipërfaqeve të mëdha, frontet e mobiljeve puristike – drejt e deri tek dyshemetë në dollapët e tavanit dhe ndarësit e dhomave. Sigurimi i një komoditeti mbresëlënës dhe mos mbarimi i funksioneve të reja dhe të zgjuara. Kjo është mënyra jonë për të siguruar që njerëzit do të vazhdojnë të duan të rrëshqasin edhe në të ardhmen.