NAVE shpk disponon per shitje Dru Afrikan me sasi te medha 5000 m3. Llojet:

 • Iroko
 • Ayous
 • Mahogany
 • Tali
 • Ekopbeli
 • Padouk
 • Teak
 • Merbau
 • Pachy
 • Rose Wood
 • Doussie

Fabrika NAVE shpk ofron lende mobilerie per interior dhe exterior:

 • Teak
 • Merbau
 • Bengkirai
 • Meranti
 • Hevea
 • Palisander
 • Parota/Raintree

 LENDE E PARE PER MOBILERI

MDF shqeto, e melaminuar, rimesuar, akrilike

Melamine

Pllaka me shkelqim

Pllaka matt

Bango kuzhine

Multistrato

Fibra

Pllaka OSB

Lende druri

Filma dhe PVC per panele