FURNITURE & INTERIOR DESIGN

NAVE vjen me një ekperiencë disa vjecare në fushën e mobilerisë, duke menduar ti ofrojmë tregut të marangozeve, pikave të shumicës dhe të tretëve, prodhim, tregëtim, shitje dhe përpunim.

Mobileri & Arredim

Dyer te brendshme

Parkete

Prerje, Bordim, Frezim

Lende e pare per mobileri

Cilësia superiore, teknologjia e përparuar, profesionalizmi dhe serioziteti, respekti për konsumatorin dhe mjedisin, frymëzojnë vizionin tonë për të qënë udhërrëfyes dhe pikë referimi sot dhe në të ardhmen.

PUNIMET ME TE FUNDIT NGA NAVE FURNITURE

NAVE vjen me një ekperiencë disa vjecare në fushën e arredimit te ambjenteve si: apartamente, vila, lokale, restorante, hotele, zyra etj.