Fabrika NAVE shpk ofron:

Prodhim struktura gjysem te gatshme per divane, kolltuqe dhe poltrona.
Prodhim struktura gjysem te gatshme per dhoma gjumi, kuzhina gatimi, rafte, mobilje tv, portmonto, karrige, tavolina etj.
Staf i kualifikuar, materiale cilesore, korrektesi dhe transport ne te gjithe boten.